مقالات فنی

در این بخش به صدها مقاله ی تخصصی در خصوص تست، شناخت، نصب، سیم بندی و تنظیمات تجهیزات الکتریکی دسترسی دارید. این مقالات برگرفته از کتاب های تالیف شده توسط مثلث زرد بوده و بر اساس نوع مهارت ها و تجهیزات، گروه بندی شده است. برای مطالعه ی مقالات هر گروه کافیست روی عبارت یا تصاویر زیر کلیک کنید. به عنوان مثال مقالات بخش اندازه گیری الکتریکی برای تست تاسیسات بر اساس استاندارد IEC 60364-6 تهیه شده اند. در این گروه تست های الزامی، جداسازی، مقاومت عایقی و غیره به صورت کامل شرح داده شده است.

مقالات مربوط به انواع کلیدهای فرمان، تجهیزات اندازه گیری، راه انداز الکتروموتورها، کنتاکتور، کلید قدرت، چنج آور، بای پس، SSR و غیره در بخش آموزش مدار فرمان قرار دارند. با کلیک روی عبارت یا تصویر مقالات آموزش مدار فرمان می توانید با انواع شستی ها، سیگنال ها، پنجره آلارم، تایمرها، سنسورهای دیجیتال، ساعت ها، فلوترها و غیره نیز آشنا شوید. سنسورها و PLC تجهیزات مهم اتوماسیون صنعتی بوده و در بخش مدار فرمان اطلاعات گسترده ای مربوط  به آن ها را مشاهده خواهید کرد.

همانطور که می دانید الکتروموتورها جزء جدا نشدنی صنعت برق هستند. با توجه به اهمیت این تجهیزات یک بخش ویژه در خصوص راه اندازی و حفاظت موتورهای سه فاز در نظر گرفته شده است. در این بخش می توانید نحوه نصب و سیم بندی سافت استارترهای مطرح مانند ABB، زیمنس، اشنایدر، اوکام، دانفوس و سانترنو را فرا بگیرید. بخش درایوها از راه اندازی و حفاظت موتورهای سه فاز مربوط به نصب و بهره برداری از اینورترهای AC بوده و شامل اطلاعاتی در خصوص پارامترها، روش نصب و غیره می شود.

در بخش مقالات لوگو 8 می توانید با این تجهیز آشنا شده و روش برنامه نویسی آن را فرا بگیرید. در بخش لوگو 8 مقالاتی مانند پی ال سی چیست، زبان های برنامه نویسی PLC، انواع پی ال سی، مینی پی ال سی چیست، معرفی کامل مینی پی ال سی لوگو، کارت های توسعه لوگو و غیره وجود دارند.

طراحی تاسیسات الکتریکی دارای الزامات و قوانین خاصی است. جهت کسب مهارت در طراحی تاسیسات فشار متوسط و فشار ضعیف از هندبوک اشنایدر استفاده شده است. مقالات مربوط به طراحی تاسیسات در دو گروه طراحی تاسیسات فشار متوسط و طراحی تاسیسات فشار ضعیف تهیه شده اند. در بخش طراحی تاسیسات فشار متوسط می توانید مقالات گروه بندی بر اساس سطح ولتاژ، محاسبه ی دیماند، پست توزیع برق، راه اندازی پست برق، حفاظت ترانس، رله ثانویه، موازی کردن ژنراتورها و ترانس ها، تنظیم ولتاژ و غیره را مطالعه کنید.

در بخش طراحی تاسیسات فشار ضعیف مقالات سیستم اتصال زمین، انواع سیستم ارتینگ، سیستم های TN، TT، IT، انواع الکترود زمین، استاندارد مونتاژ تابلو برق، نحوه ی اجرای سیستم های ارتینگ، محاسبه ی جریان خطا، حفاظت در برابر شوک، RCD ها، رله های مانیتورینگ عایقی، ترانس کوربالانس، رله های ارت فالت و غیره وجود دارند. این بخش در ادامه کامل تر شده و بخش سایزینگ کابل ها، حفاظت از آن ها، سوئیچگیرها و غیره را پوشش می دهد.

در بخش طراحی بانک خازن می توانید تمام نکات مربوط به طراحی سیستم های جبران ساز فشار ضعیف را مطالعه کنید. این بخش مربوط به مبانی برق، معرفی انواع توان، اختلاف فاز، انتخاب خازن، محاسبه ی سایز بانک خازن، رگولاتورها، حفاظت از خازن و غیره می باشد. در بخش های دیگر مانند حوادث، اینفوگرافی ها و جداول الکتریکی نیز می توانید اطلاعات بیشتری را مشاهده کنید.