سوالات متداول

سوالات متدوال

لطفا در تلگرام با شماره ی 09197465176 در تماس باشید تا لینک عضویت در کانال رو براتون ارسال کنیم یا از طریق آیکون تلگرام در فوتر وب سایت وارد کانال تلگرام شوید.

می توانید با شماره پشتیبانی 09197465176 از طریق واتساپ یا تماس تلفنی در ارتباط باشید یا با شماره ثابت 02537838179 تماس بگیرید.

مثلث زرد تبادل و تبلیغ انجام نمی دهد.

از فروشگاه های محلی یا از خیابان لاله زار تهران. این خیابان بورس صنعت برق هست.

اطلاعات ما جنبه ی آموزشی دارند و فروش نداریم.

در حال حاضر دوره ی حضوری برگزار نمیشه. امکان تهیه دوره های آموزش تصویری به صورت دانلودی و فیزیکی وجود دارد. لطفا برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

بعد ازمراجعه به صفحه ی کتاب، کافیه روی دکمه ی اضافه به سبد خرید کلیک کنید و باقی مراحل رو ادامه بدید. می تونید راهنمای خرید رو هم مطالعه بفرمایید.

در حال حاضر تخفیفی نداریم. اما در مناسبت های مرتبط امکان داره که بسته ها شامل تخفیف شوند.

قدرت: از قدیمی ترین گرایش های برق، گرایش قدرته. در واقع همه ی افراد عادی مهندسین برق رو مهندس قدرت میدونن. و فکر میکنن که ذات مهندسی برق یعنی توليد، انتقال و استفاده از انرژی الکتریکی. در واقع هدف اصلی مهندسین قدرت تولید برق در نیروگاه ها، انتقال برق از طریق خطوط انتقال و توزیع اون در شبکه های شهری و در نهایت توزیع برای مصارف خانگی و کارخانه هاست. تقریبا در اکثر کارخانه ها، صنایع و ساختمان ها به مهندس قدرت نیاز هست. به همین خاطر گرایش قدرت پرکاربرد ترین گرایش در ایرانه و بیشترین بازار کار رو نسبت به گرایش های دیگه به خودش اختصاص داده. باید بگم که این گرایش در دانشگاه ها بیشتر برای آقایون پذیرش داره و بازار کارش هم بیشتر مختص آقایونه.

الکترونیک: بعد از قدرت، گرایش الکترونیک از قدمت بیشتری نسبت به گرایشهای دیگه برخورداره. طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات الکتریکی، طراحی مدار و تحلیل اون از وظایف مهندسین الکترونیکه. و بازار کارش هم مربوط به اداره جات و محیط های صنعتی میشه.

کنترل:  وظیفه ی یه مهندس کنترل تحلیل عملكرد سيستم ‌ها و طراحي و كنترل سيستم‌ ها به منظور رسيدن به عملكرد مطلوبه. به همین دلیل محیط کاری مهندسان کنترل بخش صنعتی و تحقیقاتی هست.

مخابرات: گرایش مخابرات گرایش جدیدتری نسبت به دیگر گرایش هاست و سخت ترین گرایش مهندسی برق محسوب میشه. اگر بخوام مباحثی که به مخابرات مربوط میشه مثال بزنم میتونم به موبایل، وایرلس، شبکه، ماهواره ها، آنتن ها، پردازش سیگنال، مخابرات نوری و … اشاره کنم. تازه بودن این گرایش باعث شده که در ایران پیشرفت زیادی نکرده باشه و به همین دلیل بازار کار گرایش های مخابرات بیشتر بخش های تحقیقاتی و شرکت های خصوصی دانش بنیان هست. همین طور ارتش و بخش های نظامی هم بازار کار زیادی برای این رشته دارن. پروژه هایی که در این بخش ها توسط مهندسین مخابرات انجام میشه، امنیتی هست.

سطح ولتاژ و نوع کاری که میخواین با نرم افزار انجام بدین متفاوته. مثلا برای ترسیم مدارهای فرمان (فقط ترسیم) از اتوکد الکتریکال و Eplanمیشه استفاده کرد. برای محاسبات شبکه های الکتریکی می توان از Etap، DIGSILENT، Cyme و … استفاده کرد. شما باید دقیق حوزه ی کاری خودتون رو مشخص کنید و بر اساس اولویت نرم افزارها رو یاد بگیرید.


اتوماسیون، هوشمندسازی، مونتاژ تابلو.

سلام. وقت به خیر. اولین کار مشخص کردن علاقه ی شماست و اینکه دوست دارید در چه زمینه ای کار کنید. بعد از مشخص کردن علاقتون می تونید در کلاس های مختلف مرتبط با زمینه ی کاریتون شرکت کنید و مهارت های لازم رو به دست بیارید. سازمان فنی و حرفه ای هم کلاس هایی برگزار میکنه که می تونید برای شروع از این کلاس ها استفاده کنید. کلاس هایی مثل برق صنعتی درجه ی 1 و درجه ی 2 و کارور plc که باعث میشه کمی کارعملی شما هم قوی تر بشه.

اگر میخواین شرایط کار تضمین شده داشته باشید باید تخصص خودتون رو افزایش بدین. در زمینه ی برق، طراحی و تحلیل تاسیسات اولویت بالایی داره.

مهارت قسمتی از درآمد محسوب میشه و المان مهمی هم هست. اما اینکه به طور قطع بتونیم بگیم یاد گرفتن پی ال سی شما رو ثروتمند میکنه درست نیست. با توجه به پیشرفت تجهیزات امروز مهارت ابزار دقیق در کنار روابط و شناخت های کاری شما میتونه گزینه خوبی باشه.

برای نقشه خوانی باید سیمبل های الکتریکی رو به طور کامل بشناسید و با انواع نقشه ها و کاربرد آن ها آشنا باشید. در حال حاضر ما بسته ی مجزایی برای آموزش نقشه خوانی برق نداریم. اما در دوره ی اتوکد الکتریکال سیمبل های الکتریکی مطابق با استاندارد IEC60617 رو معرفی کردیم.

در بسته ی تجهیزات کنترل و فرمان نیز، در فصل آخر انواع نقشه های مسیر جریان، تک خطی، حقیقی و نقشه ی ترمینال ها و اتصالات خارجی به طور خلاصه معرفی شده اند. ترکیب این دو بسته میتونه تا حدی شما رو در نقشه خوانی کمک کنه.

32 پاسخ
  1. فرشاد
    فرشاد گفته:

    سلام
    وقت شما بخیر
    ممنونم از دوره های آموزشی عالی شما
    من هم یک سری از آموزشها را cdخریداری کردم هم دانلودی ولی در cd امکان دسترسی به بخشها راحت تر هست آیا این امکان داخل دانلودی ها هم وجود دارد

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام. وقت بخیر. ممنون از نظر لطف شما. دوره های دانلودی مانند دیسک ها منو ندارند و ویدئوها داخل پوشه قرار دارند.

      پاسخ
  2. www.mohamad.n.mahdi.secret13@gmail.com
    www.mohamad.n.mahdi.secret13@gmail.com گفته:

    با سلام و خسته نباشین.سوالی که ازتون داشتم اینه که بعد از گذروندن دوره هاتون که من خریداری کردم چجوری باید وارد بازار کار شم ؟؟؟و از کجا شروع کنم؟؟

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام وقت بخیر. وارد بازار کار شدن به آیتم های دیگه ای مثل موقعیت، استعداد، آموزش ها و غیره هم داره. اگر فرصت دارید می تونید مدتی رو به صورت کار آموزی با یکی از فعالان در محل خودتون داشه باشید. اینطوری می تونید تشخیص بدید که چقدر با کارهای اجرایی، فروش، تعمیرات و غیره می تونید ارتباط برقرار کنید. هر کدوم که از نظر روحیات و علاقه مندی ها مناسب شما بود رو انتخاب کنید و ادامه بدید. به صورت کلی اشنا شدن با تجهیزات می تونه در تمام شاخه های برق کمک کنه. توصیه می کنم آموزش ها و مقالات وب سایت رو دنبال کنید و با بخش های بیشتری آشنا بشید.

      پاسخ
  3. عظیم
    عظیم گفته:

    سلام
    این پروسه لینک های خریداری شده,برا فشرده سازی و استخراج و دانلود دردسر درست کرده,امکانش هست بفکر شرایط راحت ومقبولتری باشید.متشکرم

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام. وقت بخیر. با توجه به تعداد زیاد ویدئوها نمی شه برای هر قسمت یک لینک دانلود قرار داد. مثلا بعضی از دوره ها دویست قسمت هستن. برای این تعداد ویدئو بهترین روش فشردن سازی و کاهش تعداد بخش های دانلود هست.

      پاسخ
  4. پناهی
    پناهی گفته:

    با سلام و عرض ادب
    آیا دوره های : پلن های الکتریکی ، طراحی مدارهای صنعتی ، سافت استارترها ، مبانی اندازه گیری
    حذف شدند از بسته های آموزشی مثلث زرد؟چون من میخواستم تهیه کنم و در لیست قبلی کاتالوگ
    آموزشی ، این دوره ها موجود بود ، ولی الان نیست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
  5. omid jafari
    omid jafari گفته:

    سلام از لینک خریداری شده فایل رو دانلود کردم اما تلفن همراه این آلارم را میدهد(برنامه ای برای اجرای این عملکرد موجود نیست)

    پاسخ
  6. پرویز مشهدی
    پرویز مشهدی گفته:

    درود جناب مهندس
    دوره آموزش تصویری تست واندازه گیری پانتهای صنعتی مانند کارخانه جات درآموزشهای شما موجودنیست ایا دربرنامه اتی شما هست ؟

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام وقت بخیر. در بخش اندازه گیری بحث تست های الزامی و مقاومت عایقی رو به شکل مقاله داریم. این قسمت به مرور کامل خواهد شد. بخش های آنالیز کیفیت توان، اندازه گیری های عمومی و غیره در آینده اضافه میشه.

      پاسخ
  7. Alireza123
    Alireza123 گفته:

    با احترام
    و با تشکر از دوره های بسیار عالی شما
    تفاوت اتوکد و eplan رو می خواستم بدونم؟
    آیا اول باید اتوکد را یاد بگیریم بعد بریم eplan
    یا eplan نسخه کامل تر اتوکد می باشد
    ممنونم از شما

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام. هردو نرم افزارهای ترسیم هستند و ویژگی های خاص خودشون رو دارن. نمی شه گفت اتوکد مقدمه ی ای پلن بوده یا ای پلن کامل شده ی اتوکد هست. با توجه به محل کار، سابقه ی کار با نرم افزار و ویژگی ها باید یکی رو انتخاب کنید. اتوکد بیشتر در آمریکا و ای پلن بیشتر در اروپا استفاده میشه. در ایران هم هردو

      پاسخ
  8. محمود قادری
    محمود قادری گفته:

    سلام و وقت بخیر
    مقاله ای در مورد علت مورق ساختن هسته ترانسفورماتور و روابط مربوطه ،انواع و جنس میخواستم ؟؟؟؟؟

    پاسخ
  9. shirzad
    shirzad گفته:

    با سلام وخسته نباشید
    یک دستگاه سافت استارتر آنالوگ ۲۰۰کیلوات با مدل ESG-I که این دستگاه در زمان راه انداری دور الکتروموتور رو نمیتونه بیشتر از حدودا پانصد دور بالاتر ببره .کلیه تنظیمات هم روی این دستگاه انجام شده .رمپ استارت از محدوده صفر تا صد تغییر داده شد .محدوده جریان رو هم زیاد کردم ولی استارتش همون با دور پایین .ممنون میشم راهنمایی بفرمائید که مشکل از کجا میتونه باشه

    پاسخ
  10. Parsa
    Parsa گفته:

    سلام و درود ممنون میشم دوره ای روبرامون معرفی کنید که طراحی تاسیسات برقی فشار ضعیف رو پوشش بده از صفر تا ۱۰۰. جامع باشه از سایز کابلها تا تابلوها…

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام وقت بخیر. ما چنین دوره ای نداریم. دوره های ما به صورت جداگانه هستن مثلا مدار فرمان، بریکر، موتور و غیره. می تونید سرفصل ها رو به صورت کامل مطالعه کنید.

      پاسخ
  11. miaad
    miaad گفته:

    عرض ادب خدمت شما
    و تشکر از سایت عالی شما
    لطفا تحلیل میفرمایید که چرا وصل نول به ارت سبب عملکرد اشتباه RCD میشود ؟

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام. چون اختلاف پتانسیل خیلی پائینی در این دو نقطه وجود داره و فقط کمی جریان ایجاد میشه که برای عملکرد RCD کافی هست

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *