تنظیمات رگولاتور زایلوگ سری ALFA

کاتالوگ و تنظیمات رگولاتور زایلوگ سری آلفا

به منظور تنظیم، مشاهده ی کمیت ها و ریست دستگاه رگولاتور زایلوگ باید وارد منوی اصلی شویم. جهت نمایش این منو باید دکمه ی ESC روی دستگاه فشرده شود. با فشردن دکمه ی ESC منوی اصلی یا Welcome نمایش داده شده و می توان یکی از گزینه های آن را انتخاب کرد. برای انتخاب منوها از دکمه های جهت دار و برای ورود به آن ها از دکمه ی اینتر استفاده می شود. منوی اصلی دارای 5 بخش اندازه گیری، تنظیمات، شناسایی خودکار، درباره ی دستگاه و ریست است که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.

1. اندازه گیری

اولین گزینه در منوی اصلی تنظیمات رگولاتور آلفا زایلوگ مربوط به اندازه گیری است. هنگامی که آیکون measurement هایلایت شده باشد می توان از دکمه ی اینتر جهت ورود به آن استفاده کرد. این روند برای زیر منوها نیز صادق است. با فشار دکمه ی ESC در هر مرحله می توان به صفحه ی قبل بازگشت. برای رفتن به آیتم بعدی از دکمه های و و برای برگشتن به آیکون قبلی از دکمه استفاده کنید.

آیکون های صفحه اول

آیکون های صفحه اول

 

2. تنظیمات اصلی

جهت ورود به منوی اصلی باید از دکمه های جهت دار استفاده کنیم. پس از هایلایت کردن گزینه ی مشخص شده در تصویر می توان از دکمه ی اینتر استفاده کرد. در نظر داشته باشید که این بخش با کلمه ی عبور محافظت می شود.

انتخاب آیکون تنظیمات

انتخاب آیکون تنظیمات

کلمه ی عبور پیش فرض 0000 است. در صورت تغییر در کمله ی عبور باید آن را توسط دکمه های روی پنل وارد کنید. به منظور افزایش عدد از دکمه ی   و برای کاهش عدد از دکمه ی استفاده می شود. به منظور جابجایی بین اعداد می توانید دکمه ی و برای ورود به منو دکمه ی فشار دهید.

رمز عبور برای ورود به منو تنظیمات

رمز عبور برای ورود به منو تنظیمات

2.1 تنظیمات صفحه نمایش

اولین آیکون در منو تنظیمات مربوط به صفحه نمایش است. با فشار دادن دکمه ی اینتر می توانید وارد این گروه از تنظیمات شوید.

آیکون های صفحه نمایش

آیکون های صفحه نمایش

در اولین گزینه از این بخش می توان نحوه ی نمایش اطلاعات را انتخاب کرد. نمایش اطلاعات می تواند به صورت ALL یا PF باشد. با فشردن دکمه ی اینتر می توان یکی از روش های نمایش اطلاعات را انتخاب کرد.

انتخاب حالت ALL

انتخاب حالت ALL

در حالت نمایش ALL همه پارامترها در صفحه ی اصلی نمایش داده می شود. به منظور نمایش ضریب توان با فونت بسیار بزرگ باید از حالت PF استفاده کنیم.

انتخاب حالت PF

انتخاب حالت PF

روشن خاموش کردن Buzzer: در این بخش می توان Buzzer داخلی دستگاه را فعال یا غیر فعال کرد. به این منظور باید گزینه ی زیر را انتخاب کرده و دکمه ی اینتر را فشار داد.

زنگ فعال

زنگ فعال

 

زنگ غیرفعال

زنگ غیرفعال

زمان روشن ماندن نور پس زمینه: در این بخش می توان زمان روشن ماندن نور پس زمینه را تنظیم کرد.

زمان روشن ماندن نور پس زمینه

زمان روشن ماندن نور پس زمینه

با فشردن دکمه ی اینتر کادر Backlight باز شده و باید زمان مورد نظر را در آن وارد. کرد. خاموش شدن نور پس زمینه برای صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش عمر دستگاه است. زمان روشن ماندن نور پس زمینه از 1 تا 120 دقیقه قابل تنظیم می باشد.

مقدار زمان روشن ماندن نور پس زمینه به دقیقه

مقدار زمان روشن ماندن نور پس زمینه به دقیقه

به منظور خارج شده از منوی صفحه نمایش باید دکمه ی ESC فشردن شود. با این کار صفحه ی اول از منوی Setting باز گشته و می توان گزینه های بعدی را انتخاب کرد.

2.2 تنظیمات ترانس جریان

گزینه ی دوم در منوی اصلی تنظیمات رگولاتور ALFA زایلوگ مربوط به تنظیم ترانس جریان است. با فشار دکمه می توان وارد منو تنظیم ترانس جریان شد.

آیکون ضریب ترانس جریان

منوی ترانس جریان دارای دو گزینه ی اولیه و ثانویه است. برای تنظیم هر بخش می توان آن را انتخاب کرده و از دکمه ی اینتر استفاده کرد.

اولیه ترانس جریان

مقدار اولیه ترانس جریان

طبق تصویر زیر با فشردن دکمه ی اینتر یک کادر جدید باز شده و باید مقدار اولیه یا ثانویه ی ترانس جریان را در آن وارد کرد.

مقدار اولیه ترانس جریان

مقدار اولیه ترانس جریان

2.3 تنظیمات ضریب توان PFC

گزینه ی سوم از منوی اصلی مربوط به تنظیمات جبران سازی یا PFC می باشد. برای ورود به این منو باید آیکون PFC را انتخاب کرده و دکمه ی اینتر را فشار دهیم.

آیکون تنظیمات رگولاتور

آیکون تنظیمات رگولاتور

زمان تخلیه خازن:

اولین گزینه از منوی PFC مربوط به زمان تخلیه یا Discharge Time است. با فشردن دکمه ی اینتر در این حالت کادر جدیدی باز خواهد شد.

زمان تخلیه خازن

زمان تخلیه خازن

این تنظیمات از وارد مدار شدن خازن قبل از تخلیه ی کامل آن جلوگیری می کند. این پارامتر معمولا براساس زمان تخلیه بزرگترین خازن استفاده شده در مدار تنظیم میگردد.

مقدار زمان تخلیه

مقدار زمان تخلیه

 

زمان عکس العمل:

گزینه ی دوم از منوی PFC مربوط به زمان عکس العمل یا Action Time است. تنظیم این پارامتر، عکس العمل دستگاه برای سوئیچ خازنها را کنترل میکند. زمان عکس العمل برای سوئیچ  خازن ها طبق دیماند و  مقدار پله ها تنظیم می شود. به عنوان مثال دیماند کوچک با پله های بزرگ و زمان عکس العمل بالا منجر به سوئیچ آرام می شود. در طرف مقابل دیماند بالا و پله های کوچک و زمان عکس العمل کمتر منجر به زمان سوئیچ سریعتر می گردد.

زمان عکس العمل

زمان عکس العمل

زمان عکس العمل بصورت پویا شمرده می شود تا تغییرات دیماند، زمان عکس العمل مطلوب را فراهم کند. هنگام تغییرات سریع بار جهت جلوگیری از سوئیچ اضافی خازن ها توصیه می شود زمان عکس العمل را روی مقادیر بالا تنظیم کنید.

مقدار زمان عکس العمل

مقدار زمان عکس العمل

ضریب توان مطلوب

گزینه ی سوم از منوی PFC مربوط به ضریب توان هدف یا Target PF است. در این رگولاتور ضریب توان هدف می تواند به صورت سلفی و خازنی تنظیم شود. علامت + برای ضریب توان های سلفی و علامت – برای ضریب توان های خازنی نمایش داده می شود. کنترلر یا رگولاتور با توجه به ضریب توان تنظیم شده به صورت اتوماتیک پله های خازنی موجود را قطع و وصل می کند.

ضریب توان مطلوب

ضریب توان مطلوب

به منظور تنظیم ضریب توان کافی است دکمه ی اینتر را فشار داده و مقدار مورد نظر را تنظیم کرد.

مقدار ضریب توان مطلوب

مقدار ضریب توان مطلوب

 

استراتژی های جبرا نسازی

در منوی PFC چهار فاکتور مهم جهت تنظیم توان راکتیو شبکه طراحی شده است. در این بخش می توان وزن هر یک از این فاکتورها را برای تعیین استراتژی جبران سازی توان راکتیو تعیین کرد. فاکتورهای مهم در این بخش عبارتند از:

  • اثر اهمیت مقدار خازن
  • اثر اهمیت استفاده چرخشی
  • اثر اهمیت مقدار قطع و وصل
  • اثر اهمیت مقدار انتظار

در ادامه روش تنظیم و تاثیر گذاری آیتم های فوق در رفتار رگولاتور شرح داده شده است. در نظر داشته باشید که باید تنظیمات طبق درصد برای رگولاتور مشخص شود. به عنوان مثال 80 درصد اهمیت مقدار خازن، 20 درصد استفاده ی چرخشی و غیره. وزن هر یک از این آیتم ها به معنی اولویت بندی آن ها است.

درصد اهمیت مقدار خازن

گزینه ی چهارم از منوی PFC در تنظیمات رگولاتور زایلوگ  مربوط به درصد اهمیت مقدار خازن یا of Value Effect% است. این مقدار ار می توان بین صفر تا 100 درصد تنظیم کرد.

درصد اهمیت مقدار خازن

درصد اهمیت مقدار خازن

بالابردن این آیتم باعث می شود تا دستگاه بهترین ترکیب را انتخاب کند که به واکنش مورد نیاز نزدیک تر باشد. این حالت ممکن است تعداد سوئیچ خازن ها را افزایش دهد.

مقدار درصد اهمیت مقدار خازن

مقدار درصد اهمیت مقدار خازن

درصد اهمیت استفاده چرخشی

گزینه ی پنجم از منوی PFC مربوط به درصد اهمیت استفاده چرخشی یا of Circular Effect% است. این مقدار ار می توان بین صفر تا 100 درصد تنظیم کرد.

درصد اهمیت استفاده چرخشی

درصد اهمیت استفاده چرخشی

بالا بردن این کمیت باعث می شود تا دستگاه بهترین ترکیب را از نظر تعداد وصل پله ها انتخاب کند. به عبارت دیگر رگولاتور سعی می کند پله هایی با شمارش وصل کمتر را وارد مدار کند. درصد استفاده چرخشی بزرگتر، طول عمر خازن ها را با پخش استفاده از همه ی آن ها افزایش می دهد.

مقدار درصد اهمیت استفاده چرخشی

مقدار درصد اهمیت استفاده چرخشی

درصد اهمیت مقدار قطع و وصل

گزینه ی ششم از منوی PFC مربوط به درصد اهمیت مقدار قطع و وصل یا of IN-OUT Effect% است. این مقدار ار می توان بین صفر تا 100 درصد تنظیم کرد.

اهمیت مقدار قطع و وصل

اهمیت مقدار قطع و وصل

بالابردن این کمیت باعث می شود تا دستگاه بهترین ترکیب را از نظر قطع و وصل خازن ها انتخاب کند. به عبارت دیگر دستگاه سعی می کند تا با حداقل تعداد روشن و خاموش کردن  خازن ها به ضریب توان مطلوب برسد.

درصد اهمیت مقدار قطع و وصل

درصد اهمیت مقدار قطع و وصل

درصد اهمیت مقدار انتظار

گزینه ی هفتم از منوی PFC مربوط به درصد اهمیت مقدار انتظار یا of Avail. Effect% است. این مقدار ار می توان بین صفر تا 100 درصد تنظیم کرد.

اهمیت مقدار انتظار

اهمیت مقدار انتظار

بالا بردن این مقدار باعث می شود تا دستگاه حداقل زمان انتظار برای خازن های در حال تخلیه و خارج از مدار در نظر بگیرد.

درصد اهمیت مقدار انتظار

درصد اهمیت مقدار انتظار

تنظیم C/K

گزینه ی هشتم از منوی PFC مربوط به تنظیم C/K است.

C/K

C/K

معمولا این فاکتور 65٪ جریان پله خازن است.

مقدار درصد C/K

مقدار درصد C/K

ضریب C/K نشان دهنده مقدار آستانه جهت روشن یا خاموش کردن یک پله خازنی است. طبق تصویر هیسترزیس C / k در این دستگاه می تواند از 1٪ تا 100٪ برنامه ریزی شود. با عبور توان راکتیو مورد نیاز از دامنه ی هیسترزیس + خازن ها وارد مدار خواهند شد. در صورت کاهش توان راکتیو و عبور آن از – هیسترزیس، خازن ها از مدار خارج می شوند.

دامنه فعالیت C/K

نحوه عملکرد

گزینه ی نهم از منوی PFC مربوط به تنظیم عملکرد خودکار یا دستی رگولاتور خازنی زایلوگ است. در حالت اتوماتیک رگولاتور بر اساس توان راکتیو مورد نیاز شبکه، خازن ها را سوئیچ می کند.

عملکرد خودکار رگولاتور

عملکرد خودکار رگولاتو

در حالت دستی خازن ها باید توسط کاربر وارد مدار شده و یا از مدار خارج شوند.

عملکرد دستی رگولاتور

عملکرد دستی رگولاتور

2.4 ساعت

پس از تنظیمات بخش PFC باید دکمه ی ESC فشرده شود. با این کار یک گام به عقب برگشته و منوی Setting نمایش داده می شود. گزینه ی چهارم از این منو مربوط به تنظیمات ساعت است. با فشردن دکمه اینتر وارد منوی تنظیمات Clock خواهیم شد. در صورت درخواست دستگاه می تواند به همراه rtc ارائه شود.

ساعت

در این گزینه می توان تاریح میلادی یا شمسی را انتخاب کرد.

نوع تاریخ شمسی

نوع تاریخ شمسی

در این بخش می توان تاریح را تنظیم کرد.

تنظیم تاریخ

تنظیم تاریخ

در این بخش می توان ساعت را تنظیم کرد.

ساعت

ساعت

در گزینه ی آخر تغییر ساعت شش ماهه Daylight Saving تنظیم می شود.

فعال سازی تغییر ساعت شش ماهه

فعال سازی تغییر ساعت شش ماهه

2.5 آلارم و حفاظت

پس از تنظیمات ساعت باید دکمه ی Esc فشرده شود. با این کار به گروه اصلی تنظیمات یا Setting باز خواهیم گشت. گزینه ی پنجم از این بخش مربوط به آلارم ها و حفاظت است. با فشردن دکمه ی اینتر می توانید وارد این منو شوید.

آلارم و حفاظت

آلارم و حفاظت

فعال/غیرفعال شدن رله آلارم

گزینه ی اول از این منو مربوط به فعال کردن رله ی الارم است. کاربر می تواند رله 12 را به عنوان آلارم خروجی اختصاص دهد. اگر آلارم رله غیرفعال باشد، رگولاتور می تواند از این خروجی رله به عنوان پله ی خازنی استفاده کند.رله آلارم غیرفعال

رله آلارم غیرفعال

حفاظت ها

در این بخش می توان حفاظت ها را تنظیم کرد. بخش های اصلی در این منو عبارتند از حفاظت ولتاژ، جبران سازی خارج از محدوده، هارمونیک ها و دما.

موارد حفاظت

اولین گزینه در بخش حفاظت مربوط به ولتاژ است. با فشردن دکمه ی اینتر می توان حفاظت ولتاژ را فعال یا غیر فعال کرد. در تصویرهای زیر حالت فعال و غیر فعال این فانکشن را مشاهده می کنید.

حفاظت از ولتاژ خارج از محدوده غیرفعال

حفاظت از ولتاژ خارج از محدوده غیرفعال

حفاظت از ولتاژ خارج از محدوده فعال

حفاظت از ولتاژ خارج از محدوده فعال

گزینه ی بعدی فعال کردن حفاظت جبران سازی خارج از محدوده است:

حفاظت از جبران سازی خارج از محدوده فعال

حفاظت از جبران سازی خارج از محدوده فعال

با این گزینه می توان حفاظت در برابر افزایش هارمونیک های جریان را فعال کرد:

حفاظت از مقدار بالای THDI فعال

حفاظت از مقدار بالای THDI فعال

با این گزینه می توان حفاظت در برابر افزایش هارمونیک های ولتاژ را فعال کرد:

حفاظت از مقدار بالای THDV فعال

حفاظت از مقدار بالای THDV فعال

این گزینه مربوط به تنظیم حفاظت در برابر افزایش دما است:

حفاظت از مقدار بالای دما فعال

حفاظت از مقدار بالای دما فعال

جدول آلارم ها

در جدول زیر حفاظت های موجود در رگولاتور آلفا زایلوگ و وضعیت پلاتین خطا و سمبل ها را مشاهده می کنید:

آیتم آیکون* مقدار پیش تنظیم شده فعال/غیرفعال آیتم رله آلارم آیکون آلارم عملکرد حفاظتی آیکون حفاظتی
خطای ولتاژ خارج از محدوده 420V/

340V

بسته همه پله های خازنی خاموش هستند.
خطای جبرانسازی خارج از محدوده هدف PF بسته
خطای THDI  بالا 20% بسته همه پله های خازنی خاموش هستند
خطای  THDV بالا 10% بسته همه پله های خازنی خاموش هستند
خطای دما 80°C بسته همه پله های خازنی خاموش هستند

* این آیکون ها هنگام رخ دادن آلارم روی صفحه نمایش ظاهر می شوند.

ولتاژحد بالا: ولتاژ اندازه گیری بیش از سطح تنظیم شده است.

ولتاژ حد پایین: ولتاژ اندازه گیری کمتر از سطح تنظیم شده است.

جبرانسازی کمتر از حد معین: تمام خازن ها متصل شده اند و ضریب توان پایین تر از PF تنظیم شده است.

جبرانسازی بیشتر از حد معین: تمام خازن ها قطع شده و پاور فاکتور بالاتر از ضریب توان تنظیم شده است.

THD بالاتر از حد مجاز: مقادیر THDV یا THDI بیش از سطح تنظیم شده هستند.

 

با رخ داد آلارم، نماد هشدار روی صفحه نمایش ظاهر شده و رله آلارم بلافاصله برای 10 ثانیه بسته و سپس برای 20 ثانیه غیرفعال می شود. در صورت باقی ماندن آلارم رله مجدد فعال می شود. با فعال شدن فانکشن های حفاظتی، نماد حفاظت در صفحه نمایش ظاهر شده و تمام پله های خازنی خاموش می شوند. در این حالت PFC پس از 10 دقیقه به حالت عادی باز می گردد.

محدوده ها

گزینه ی سوم از منوی آلارم مربوط به تنظیم محدوده ها است. در این بخش می توان حدبالا و حد پائین ولتاژ، میزان هارمونیک جریان، ولتاژ و دما را تنظیم کرد.

محدوده ها

منوی ها مربوط به هر پارامتر در ادامه آورده شده است:

تنظیم مقدار بیشینه ولتاژ

تنظیم مقدار بیشینه ولتاژ

مقدار بیشینه ولتاژ

مقدار بیشینه ولتاژ

تنظیم مقدار کمینه ولتاژ

تنظیم مقدار کمینه ولتاژ

مقدار کمینه ولتاژ

مقدار کمینه ولتاژ

تنظیم مقدار بیشینه THDI

تنظیم مقدار بیشینه THDI

مقدار بیشینه THDI

مقدار بیشینه THDI

تنظیم مقدار بیشینه THDV

تنظیم مقدار بیشینه THDV

تنظیم مقدار بیشینه THDV

تنظیم مقدار بیشینه دما

تنظیم مقدار بیشینه دما

مقدار بیشینه دما

مقدار بیشینه دما

2.6 مقادیر خازن

پس از تنظیمات آلارم و حفاظت باید دکمه ی Esc فشرده شود. با این کار به گروه اصلی تنظیمات یا Setting باز خواهیم گشت. گزینه ی ششم از این بخش مربوط به تنظیم مقادیر خازن ها است با فشردن دکمه ی اینتر می توانید وارد این منو شوید.

مقادیر خازن ها

مقادیر خازن ها

در این بخش با انتخاب هر پله می توانید ظرفیت خازن آن را تنظیم کنید.

لیست مقادیر خارن ها

لیست مقادیر خارن ها

قبل از تنظیم اندازه ظرفیت هر پله خازن باید نسبت ترانس جریان را تنظیم کنید. پله های تنظیم شده به صورت دستی در حالت اندازه گیری خودکار به روز خواهند شد.

2.7 فن

پس از تنظیمات ظرفیت خازن ها باید دکمه ی Esc فشرده شود. با این کار به گروه اصلی تنظیمات یا Setting باز خواهیم گشت. گزینه ی هفتم از این بخش مربوط به تنظیم فن می باشد. رگولاتور خازنی آلفا زایلوگ به سنسور دمای داخلی مجهز شده است. با استفاده از این سنسور و خروجی شماره 11 می توان تهویه ی تابلو را کنترل کرد. با انتخاب گزینه ی Fan از منوی Setting و فشردن دکمه ی اینتر وارد این منو خواهیم شد.

فن

گزینه ی اول از این منو مربوط به فعال و غیر فعال کردن رله فن است. هردو حالت را در تصویر های زیر مشاهده می کنید:

رله فن غیرفعال

رله فن غیرفعال

رله فن فعال

رله فن فعال

گزینه ی بعدی مربوط به تنظیم دما یا Set Point است. با انتخاب این گزینه و فشردن دکمه ی اینتر می توان دمای مورد نظر را تنظیم کرد.

تنظیم دما

تنظیم دما

دمای تنظیمی اساسا پایین تر از سطح حفاظت درجه حرارت است. هنگام رخ دادن هشدار رله ی فن فعال شده و نماد روی صفحه نمایش ظاهر می شود.

مقدار تنظیم دما

مقدار تنظیم دما

در این بخش هیسترزیس به صورت مثبت و منفی تعیین می شود. اگر شرط “درجه حرارت <نقطه تنظیم – Hysteresis باشد فن خاموش می شود. در صورت “درجه حرارت> تنظیم نقطه + Hysteresis” فن روشن خواهد شد.

هیسترزیس

هیسترزیس

مقدار هیسترزیس

مقدار هیسترزیس

2.8 مدباس

پس از تنظیمات فن باید دکمه ی Esc فشرده شود. با این کار به گروه اصلی تنظیمات یا Setting باز خواهیم گشت. گزینه ی هشتم از این بخش مربوط به تنظیمات شبکه است. رگولاتور خازنی آلفا می تواند از طریق پروتکل Modbus-RTU به سیستم های کنترلی و نظارت متصل شود. با این کار تمام پارامترهای PFC و مقادیر اندازه گیری شده در دسترس خواهند بود.

مدباس

در منوی MODBUS دو گزینه ی برای انتخاب نرخ انتقال اطلاعات و شماره Slave وجود دارد.

نرخ انتقال

نرخ انتقال

مقدار نرخ انتقال

مقدار نرخ انتقال

آدرس slave

آدرس slave

مقدار آدرس slave

مقدار آدرس slave

2.9 ثبات

گزینه ی نهم از منوی Setting مربوط به ثبات یا لاگر است. رگولاتور زایلوگ حداکثر مقادیر یا maximums را به طور خودکار ثبت می کند. برای حذف داده های ثبت شده می توان دستگاه را ریست کرد. برای تنظیمات بخش ثبات باید گزینه ی Logger را انتخاب کرده و دکمه ی اینتر را فشار دهیم.

ثبات

در این منو دو گزینه برای ثبت مقادیر حداکثر و تعداد سوئیچ کنتاکتورها وجود دارد.

بیشینه ها

برای مشاهده ی مقادیر حداکثر گزینه ی Maximums را انتخاب و اینتر را فشار می دهیم.لیست مقادیر بیشینه

لیست مقادیر بیشینه

با فشردن دکمه ی اینتر می توان هر یک از این مقادیر را ریست کرد. با این کار اطلاعات جدید در رگولاتور ثبت خواهند شد.

پاک کردن مقدار بیشینه ولتاژ

پاک کردن مقدار بیشینه ولتاژ

گزینه ی بعدی از منوی ثبات مربوط به شمارش تعداد سوئیچ های کنتاکتور است. این بخش با عنوان Contractors Counter مشخص شده است.

شمارنده قطع و وصل کنتاکتور

PFC عملیات قطع و وصل سوئیچ را شمارش می کند و آنها را در این منو نمایش می دهد.

لیست شمارنده قطع و وصل کنتاکتور

لیست شمارنده قطع و وصل کنتاکتور

پاک کردن شمارنده قطع و وصل کنتاکتور

پاک کردن شمارنده قطع و وصل کنتاکتور

2.10 آزمایش عملکرد

گزینه ی دهم از منوی Setting مربوط به تست رگولاتور است. این گزینه با عنوان Test Function مشخص شده است.

آزمایش عملکرد

با فشردن دکمه ی اینتر می توان هر یک از رله های خروجی دستگاه را تست کرد. نحوه ی روشن و خاموش کردن رله ی شماره یک را در تصویرهای زیر مشاهده می کنید.

رله 1 خاموش

رله 1 خاموش

رله 1 روشن

رله 1 روشن

2.11 تغییر رمز

از گزینه ی Change Password در منوی Setting می توان کلمه ی عبور دستگاه را تغییر داد. این رمز به صورت پیش فرض 0000 است.

تغییر رمز عبور

تغییر رمز عبور

رمز عبور جدید

رمز عبور جدید

2.12 تنظیمات کارخانه

این منو صرفا جهت کالیبره و رفع ایراد دستگاه بوده و رمز عبور آن فقط در اختیار شرکت زایلوگ است.

تنظیمات مربوط به کارخانه

3. شناسایی خودکار

این منو جهت راه اندازی خودکار دستگاه و برداشت اطلاعات است. در نظر داشته باشید که منوی Automatic Set با کلمه ی عبور حفاظت شده است. هنگام برداشت اطلاعات خودکار به این نکات توجه کنید:

  • لازم نیست پله های خازنی را به ترتیب یا از کوچکترین تا بزرگترین مرتب کنید.
  • بین پله های خازن می توان از پله های بدون اتصال استفاده کرد. به عبارت دیگر نیازی نیست تمام کنتاکت ها به ترتیب به پله های خازنی متصل شوند.
  • در برداشت اطلاعات تصحیح خودکار پلاریته ی CT انجام می شود.

تنظیم خودکار رگولاتور

تنظیم خودکار رگولاتور

رمز عبور تنظیم خودکار

رمز عبور تنظیم خودکار

پس از وارد کردن کلمه ی عبور باید دکمه ی اینتر فشرده شود. در صورت صحیح بودن کلمه ی عبور مراحل راه اندازی خودکار آغاز می شود. در این مرحله رگولاتور تمام پله های خازن را از مدار خارج کرده و آن ها را به صورت جداگانه وارد مدار می کند.

 

راه اندازی تنظیم خودکار رگولاتور

راه اندازی تنظیم خودکار رگولاتور

رگولاتور با وارد کردن هر پله از خازن می تواند مقدار آن را اندازه گیری و ثبت کند. در صورت صحیح بودن تنظیمات CT مقادیر نمایش داده شده همان توان یا ظرفیت خازن ها خواهند بود.

روشن کردن خازن اول

روشن کردن خازن اول

نمایش مقدار خازن اول

نمایش مقدار خازن اول

پیام زیر پس از شناسایی خازن ها روی صفحه ظاهر می شود. در نظر داشته باشید تعداد پله های تشخیص داده متناسب با بانک خازنی است. در صورت تشخیص صفر برخی پله ها باید مدار فرمان، قدرت و سلامت خازن ها کنترل شود. رگولاتور پس از برداشت اطلاعات وارد حالت خودکار و جبران سازی توان راکتیو می شود.

نمایش پله های خازنی شناسایی شده

نمایش پله های خازنی شناسایی شده

4. درباره دستگاه

گزینه ی About جهت نمایش ورژن، شماره سریال و دیگر اطلاعات دستگاه است.

درباره دستگاه

درباره دستگاه

لیست 1 اطلاعات رگولاتور

لیست 1 اطلاعات رگولاتور

لیست 2 اطلاعات رگولاتور

لیست 2 اطلاعات رگولاتور

5.بازگشت به تنظیمات کارخانه

منوی آخر در گولاتور خازنی آلفا زایلوگ با عنوان Restore Default به منظور بازگشت به تنظیمات کارخانه استفاده می شود. این منو با کلمه ی عبور محافظت شده که به صورت پیش فرض 0000 است. در ادامه مراحل وارد کردن پسورد و ریست کردن دستگاه را مشاهده می کنید:

بازگشت به تنظیمات کارخانه

بازگشت به تنظیمات کارخانه

رمز عبور بازگشت به تنظیمات کارخانه

رمز عبور بازگشت به تنظیمات کارخانه

پروسه بازگشت به تنظیمات کارخانه

پروسه بازگشت به تنظیمات کارخانه

پایان بازگشت به تنظیمات کارخانه

پایان بازگشت به تنظیمات کارخانه

با انتخاب و اجرای بازگشت به تنظیمات کارخانه، تمام مقادیر پارامترهای PFC به مقادیر پیش فرض آنها بازنشانی می شوند. جهت آشنایی بیشتر با این رگولاتور می توانید مقاله ی رگولاتور خازنی زایلوگ سری آلفا را مطالعه کنید.

این مقاله تا چه حد برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای: 0

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *