کاتالوگ و دفترچه رگولاتور خازن پارس مت

تنظیمات و کاتالوگ رگولاتور پارس مت

پارس مت یکی از قدیمی ترین رگولاتورهای خازنی تولید شده در ایران است. رگولاتور دیجیتال پارس مت در دو مدل 6 و 12 پله تولید شده که نصب و تنظیم آن را در این مقاله فرا خواهیم گرفت. منبع این مقاله، دفترچه ی راهنمای رگولاتور دیجیتال و 12 پله ی پارس مت بوده که برای مدل های 6 پله هم قابل استفاده است. پس از معرفی رگولاتور PF12 پارس مت با نمای ظاهری رگولاتور آشنا شده و ابعاد مورد نیاز برای نصب آن روی تابلو برق را بررسی می کنیم. راه اندازی رگولاتور را می توان به سه بخش نصب فیزیکی، سیم بندی و تنظیمات تقسیم کرد.

معرفی رگولاتور 12 پله دیجیتالی مدل PF12

رگولاتور PF12 با نام کامل POWER FACTOR 12 STEP یکی از رگولاتورهای مدل دیجیتال پارس مت جهت کنترل بانک خازنی اصلاح ضریب قدرت با قابلیت های زیر است:

  • قطع و وصل پله خازنی در حالت دستی man و اتوماتیک auto
  • قابلیت تعریف کسینوس فی از 0/8 سلفی الی 0/8 خازنی
  • قابلیت اندازه گیری و نمایش ولتاژ بین فازهای L2 و L3
  • قابلیت اندازه گیری و نمایش جریان عبوری از فاز L1
  • قابلیت تعریف پله اول اتوماتیک حداکثر  300 کیلووار
  • قابلیت تعریف قدرت پله های خازنی نسبت به پله اول جهت عملکرد هوشمند رگولاتور
  • قابلیت تعریف تعداد پله های خازنی مورد نیاز
  • قابلیت تعریف اولیه ترانسفورماتور جریان جهت محاسبه و مقدار خازن مورد نیاز شبکه
  • قابلیت تعریف زمان جهت قطع و وصل پله خازنی از 10 الی 200 ثانیه
  • قابلیت تعریف و محاسبه درصد مجاز هارمونیک ولتاژ جهت حفاظت و بانک های خازنی بدون فیلتر
  • نمایش مقدار توان راکتیو و اکتیو مصرفی
  • نمایش خطاهای موجود در شبکه مانند افزایش یا کاهش ولتاژ، هارمونیک و …
  • نمایش عدم وصل صحیح رگولاتور به شبکه

نمای ظاهری رگولاتور 12 پله دیجیتالی اصلاح ضریب قدرت مدل PF12

در تصویر زیر نمای ظاهری رگولاتور دیجیتال و 12 پله پارس مت را مشاهده می کنید. این رگولاتور خازنی با ابعاد استاندارد 144 در 144 میلی متری تولید می شود. در قسمت بالای رگولاتور 12 عدد LED وجود داشته که وضعیت پله های خازنی فعال را نشان می دهد. به عنوان مثال در این تصویر پله های 1 تا 4 روشن و در حال تولید توان راکتیو هستند. قسمت بعدی مربوط به آلارم ها بوده و هنگام رخ دادن خطا، بروز هارمونیک و غیره فعال می شود.

در ردیف دوم صفحه نمایش و تعدادی سیگنال دیگر وجود دارد. سیگنال Ind نمایش دهنده ی حالت سلفی و Cap نشان دهنده ی حالت خازنی شبکه است. در بخش صفحه نمایش چند سون سگمنت وجود داشته که به منظور تنظیمات و نمایش پارامترها و کسینوس فی استفاده می شود. در بخش راست صفحه نمایش می توان LED های واحد را مشاهده کرد. به عنوان مثال در تصویر زیر سیگنال PF روشن بوده و به معنی نمایش ضریب توان در صفحه است. در این مثال ضریب توان شبکه 0.98 درصد سلفی می باشد.

پس از صفحه نمایش دو ردیف دکمه وجود دارد که از آن ها می توان به منظور تنظیمات و برداشت اطلاعات استفاده کرد. همانطور که مشاهده می کنید ردیف اول دکمه ها با عبارت Display مشخص شده و به منظور مشاهده ی پارامترها روی صفحه نمایش است. ردیف دو دکمه ها با عبارت Program مشخص شده و معرف استفاده از آن ها در تنظیم رگولاتور هستند. روش کار با این دکمه ها در قسمت های بعدی کاملا شرح داده شده است.

رگولاتور خازنی پارس مت

ابعاد رگولاتور

این رگولاتور در ابعاد استاندارد 144 میلی متری ساخته می شود. در نظر داشته باشید که این ابعاد مربوط به پنل دستگاه بوده و برش روی تابلو باید کوچک تر از آن باشد. طبق تصویر زیر ابعاد برش روی درب تابلو 138 میلی متر پیشنهاد شده است. در بخش سمت راست ابعاد رگولاتور با دید از بغل را مشاهده می کنید. این رگولاتور به حدود 80 میلی متر فضای پشت درب نیاز دارد. درصورتی که قصد ساخت تابلو برق را دارید می توانید ابعاد زیر را برای شرکت سازنده ارسال کنید. با این کار برش روی تابلو قبل از رنگ کاری و با دقت بالایی انجام می شود. در صورتی که تابلو رنگ شده باشد باید از انواع پانچ یا اره برای برش استفاده کنید.

نقشه اتصال صحیح رگولاتور

در تصویر زیر نقشه اتصال رگولاتور خازنی پارس مت با 12 پله ی خروجی را مشاهده می کنید. توجه داشته باشید که در این مثال شبکه به صورت سه فاز بعلاوه نول بوده و جهت آن با فلش مشخص شده است. فلش ها مشخص کننده ی جهت عبور جریان از سمت شبکه به طرف بار بوده و حاوی چند نکته هستند. نکته ی اول موقعیت قرارگیری ترانس جریان یا CT است. همانطور که در مقاله ی ترانس جریان شرح داده شد محل قرار گیری CT باید به نحوی باشد که هردو جریان بار و بانک خازن را اندازه گیری کند. نکته های بعدی فاز ترانس جریان و نمونه های ولتاژی است. این موارد در ادامه بیشتر بررسی خواهند شد.

از سمت چپ ترمینال های رگولاتور خازنی شامل L1 و L2 و L3 هستند. این ترمینال ها باید با توالی صحیح به سه فاز شبکه متصل شود. دو ترمینال بعدی در این بخش جهت اتصال ثانویه ی ترانس جریان به صورت K و L هستند. در این مثال ترانس جریان روی فاز یک نصب شده و حتما باید قطب بندی و اتصال K و L آن به درستی انجام شود. پنج ترمینال  اول جهت نمونه گیری از ولتاژ و جریان شبکه و به دست آوردن اختلاف فاز تعبیه شده است. در نظر داشته باشید که برخی از رگولاتورها می توانند به صورت تکفاز یا دوفاز سیم بندی شوند. قبل از هر گونه اقدام باید این مورد کنترل شود. طبق نقشه رگولاتور و به منظور حفاظت بخش اندازه گیری ولتاژ از فیوزهای 2 آمپری استفاده شده است. تاکید می شود که مدار ثانویه ی ترانس جریان باید فاقد هرگونه سیستم حفاظتی باشد.

سه ترمینال بعدی با شماره های 13 و 14 و 15 مشخص شده که به منظور صدور سیگنال آلارم هستند. از این کنتاکت می توان در صدور هشدار تغییرات شدید ولتاژ، هارمونیک و غیره استفاده کرد. قابل ذکر است که برخی از رگولاتورها با رخ دادن شرایط غیر عادی تمام پله های خازن را از مدار خارج می کنند. توصیه می شود از کنتاکت آلارم به منظور پایش وضعیت بانک خازن استفاده کنید.

در ادامه دو بخش مجزا برای کنتاکتورها در نظر گرفته شده است. ترمینال اول با C1 مشخص شده و نشان دهنده ی کام یا مشترک گروه اول است. همانطور که مشاهده می کنید در تصویر بالا ترمینال C1 به فاز L2 متصل شده است. قابل ذکر است که این ترمینال با توجه به بوبین کنتاکتوها می تواند به هر ولتاژ دیگری متصل شود. به عبارت دیگر این بخش شامل 6 رله با یک ترمینال مشترک است. در ضمن حتما نباید این ترمینال به فاز L2 متصل شود. خروجی های یک تا 6 باید به بوبین کنتاکتورهای خازنی متصل شوند. با این کار پس از فرمان رگولاتور یک واحد خازنی وارد مدار شده و جبران سازی را انجام می دهد.

بخش دوم ترمینال ها نیز دقیقا مشابه به گروه اول هستند. ترمینال C2 مشترک این بخش و ترمینال های 7 تا 12 برای اتصال به بوبین کنتاکتورهای خازنی در نظر گرفته شده اند. ترمینال های اول با Stage 1-6 مشخص شده و از ترمینال های Stage 7-12 ارتباط الکتریکی ندارند.

جهت مطالعه ده ها مقاله ی تخصصی، بخش مقالات طراحی بانک خازنی را مشاهده کنید.

برنامه ریزی رگولاتور

پس از نصب فیزیکی و الکتریکی باید رگولاتور را تنظیم کنیم. تنظیم اشتباه رگولاتور پیامدهای زیادی مانند کاهش عمر خازن ها، افزایش ضریب زیان، جبران سازی نامناسب و غیره را خواهد داشت. رگولاتورهای خازنی با توجه به نوع و برند پارامترهای متفاوتی دارند. تنظیم رگولاتورهای خازنی در مد دستی یا Manual انجام می شود. در رگولاتور پاس مت نیز به همین شکل بوده و تنظیمات در برابر قطع تغذیه از بین نخواهند رفت. به عبارت دیگر برنامه ریزی یا تنظیم دستگاه در حالت دستی Man انجام  شده و در صورت قطع تغذیه تمام آن ها حفظ می شوند.

برنامه ریزی پیش فرض

تنظیمات پیش فرض مقادیری هستند که شرکت سازنده در حافظه ی دستگاه قرار می دهد. تنظیمات پیش فرض جهت کار در تاسیسات نرمال بوده و در بسیار از اوقات نیاز به تغییر ندارند. در جدول زیر تنظیمات پیش فرض رگولاتور دیجیتال 12 پله پارس مت را مشاهده می کنید.

ضریب قدرت 0.96 سلفی
تعداد پله 12 پله
قدرت پله اول 10 کیلووار
نسبت پله ها 1:1:1:1
ترانس جریان 200/5
فاصله زمانی وصل پله به پله 20 پله
فاصله زمانی قطع پله به پله 20 پله
جدول هارمونیک 5

عملکرد دکمه ها

دکمه های روی رگولاتور پارس مت در دو گروه نمایش و تنظیمات قرار می گیرند. برای تنظیمات و نمایش پارامترها ممکن است نیاز به فشردن بیش از یک دکمه به صورت همزمان باشد. در ادامه شرح عملکرد دکمه های روی رگولاتور شرح داده شده است:

حالت دستی و خودکار

به منظور سوئیچ رگولاتور از حالت دستی به خودکار و برعکس می توان از دکمه ی man/auto استفاده کرد. کنار این دکمه دو LED وجود داشته که وضعیت کاری رگولاتور را نمایش می دهد.

(اتوماتیک/دستی)

تغییر مقادیر

با فشار دادن هر کدام از دو دکمه ی زیر در حالت man می‌توان مقادیر نمایش داده شده را تغییر داد.

افزاینده یا کاهنده

کسینوس فی

با فشار دادن همزمان شاسی‌های pf و دکمه های بالا و پائین در حالت man میتوان ضریب قدرت یا کسینوس فی دلخواه را از 0/8 سلفی الی 0/8 خازنی تنظیم کرد. شایان ذکر است عدد مناسب بین 0/9 الی 0/99 سلفی می باشد.

کسینوس فی

تعریف قدرت اول

با فشار دادن همزان دکمه های cap و بالا یا پائین در حالت man می‌توان ظرفیت پله اول خازنی اتوماتیک در مدار را تنظیم کرد. این مقدار جهت عملکرد صحیح رگولاتور برنامه‌ریزی می شود.

تعریف قدرت پله اول اتوماتیک

نسبت بین پله ها

با فشار دادن همزمان شاسی‌های stage و دکمه های بالا یا پائین در حالت man می‌توان ظرفیت خازنی پله‌های بعدی را نسبت به پله اول تنظیم کرد. این پله ها می توانند به صورت  1:1:1:1 یا 1:2:2:2 یا 1:1:2:2 و غیره انتخاب شوند. نسبت‌ها از پله یک تا پله چهار و از پله پنجم مشابه پله چهارم خواهند بود.

نسبت بین پله‌ها

توجه: پله‌های خازن قبلا بایستی برابر با این نسبت‌ها در نظر گرفته شوند.

تعداد پله های فعال

با فشار دادن همزمان دکمه های relay و بالا یا پائین در حالت man می‌توان تعداد پله‌های خازنی فعال را برنامه‌ریزی کرد.

تعداد پله‌های خازنی

نسبت ترانس جریان یا CT

با فشار دادن همزمان دکمه هایCT و بالا و پائین در حالت man می‌توان مقدار اولیه ترانسفورماتور جریان را برنامه‌ریزی نمود. به عنوان مثال برای ترانسفورماتور جریان 500/5 بایستی عدد 500 را تنظیم کنیم.

نسبت ترانسفورماتور جریان

توان راکتیو مصرفی نسبت به کسینوس فی 1

با فشار دادن این دکمه مقدار حد متوسط توان راکتیو برنامه‌ریزی شده برحسب کیلووار نسبت به cosφ=1 محاسبه و در صفحه نشان داده می‌شود. در این حالت LED مربوط به ind و cap نوع توان راکتیو را مشخص می کنند.

توان راکتیو مصرفی نسبت به cosφ=1

توان راکتیو ضروری نسبت به کسینوس فی تنظیم شده

با فشار دادن این دکمه مقدار متوسط توان راکتیو مورد نیاز مدار بر حسب کیلووار نسبت به cosφ تنظیم شده محاسبه و در صفحه نشان داده می‌شود. در این حالت LED مربوط به ind و cap نوع توان راکتیو را مشخص می کند.

مقدار ضروری راکتیو نسبت به cosφ تنظیم شده

درصد هارمونیک ها

با فشار این دکمه مقدار درصد هارمونیک‌های مدار نسبت به مدار 400 ولت نشان داده می‌شود. دو رقم سمت چپ نمایشگر، مقدار هارمونیک بوده و دو عدد سمت راست آن درصد حداکثر هارمونیک را نشان می‌دهد. با فشار همزمان این دکمه و دکمه ی کاهنده می‌توان حداکثر هارمونیک ثبت شده در حافظه را پاک کرد. با اینکار مقادیر جدید ثبت خواهد شد.

مقدار درصد هارمونیک‌های موجود در مدار مصرفی

ورژن دستگاه

نرم افزار داخلی دستگاه‌ها به مرور زمان تغییر یافته و کامل‌تر می‌شوند. ورژن نرم افزار هر دستگاه معمولا به وسلیه‌ی یک کد مشخص می شود. با فشار دادن این دو دکمه به صورت همزمان می توان ورژن برنامه دستگاه PF12 را روی صفحه نمایشگر مشاهده نمود.

ورژن نرم افزار

اندازه گیری ولتاژ

با فشار دادن همزمان دو دکمه ی زیر در حالت Auto میتوان ولتاژ بین L3-L2 را مشاهده کرد.

نشان دهنده ولتاژ

اندازه گیری جریان

با فشار دادن همزمان دو دکمه ی زیر در حالت Auto می‌توان جریان عبوری از فاز L1 را مشاهده کرد.

نشان دهنده جریان

فاصله وصل پله ها

با فشار دادن همزمان این دو دکمه و یکی از دکمه های بالا یا پائین در حالت دستی man می‌توان فاصله زمانی وصل بین پله‌های خازنی را از 10 الی 200 ثانیه تنظیم نمود.

فاصله زمانی وصل پله به پله

فاصله قطع پله ها

با فشار دادن همزمان این دو دکمه و یکی از دکمه های بالا یا پائین در حالت دستی man می‌توان فاصله زمانی وصل بین پله‌های خازنی را از 10 الی 200 ثانیه تنظیم نمود.

فاصله زمانی قطع پله ‌به پله

تنظیم جدول هارمونیک

با فشار دادن همزمان این دو دکمه و یکی از دکمه های بالا یا پائین در حالت دستی man می‌توان حساسیت رگولاتور را از عدد 1 الی 8 جهت هارمونیک‌های مرتبه 5 الی 13 تغییر داد. در صورت افزایش هارمونیک شبکه بیش از مقادیر جدول زیر حرف H نمایان شده و پله‌های خازنی از مدار خارج خواهند شد.

تنظیم جدول هارمونیکی

جدول زیر دارای 8 ستون و 5 سطر است. ستون ها مشخص کننده ی عدد قابل انتخاب در رگولاتور هستند. همانطور که مشاهده می کنید هر ستون مشخص کننده ی مقادیر خاصی برای هارمونیک های 5 تا 13 است. درصدهای موجود در جدول بر مبنای ولتاژ 400 ولت و حساسیت اولیه رگولاتور بر روی عدد 5 برنامه‌ریزی شده اند.

8 7 6 5 4 3 2 1 Table no.
9 8 7 6 5 5 5 25 5. harmonic         [%]
8 7 6 5 5 4.5 4 25 7. harmonic         [%]
6 5 4 3 2 2 2 25 9. harmonic         [%]
7 6 5 4 3 3 3 25 11. harmonic       [%]
7 6 5 4 3 3 3 25 13. harmonic[%]

نمایش کیلو وات مصرفی

با فشار دادن همزمان دو دکمه ی زیر می‌توان مقدار کیلووات مصرفی شبکه با توجه به جریان عبوری را مشاهده کرد.

نمایش مقدار کیلووات مصرفی

هشدارهای احتمالی و نحوه رفع آن

در جدول زیر خطاها و هشدار های احتمالی به همراه راهنمای رفع آن ها را مشاهده می کنید. به عنوان مثال اگر ولتاژ بین دوفاز کمتر از 300 ولت باشد هیچ اطلاعاتی روی رگولاتور نمایش داده نمی شود. برای رفع این مشکل می توان ولتاژ فازها و اتصالات مدار را کنترل کرد.

نوع هشدار علت احتمالی طریقه رفع هشدار
ولتاژ بین دو فاز کمتر از 300 ولت می‌باشد ولتاژ فازها و اتصالات کنترل گردد.
فازهای L1 و L2 و L3 در جهت عکس قرار گرفته‌اند. مدار اتصال مطابق با نقشه اتصال انجام شود.
به ضریب قدرت برنامه‌ریزی شده در مدت یک ساعت نرسیده است. بانک خازن را کنترل کنید در صورت لزوم خازن اضافه کنید.
جای سیم‌های L,K اشتباه است (و یا بوسیله ژنراتور در مدار شبکه انرژی وارد می‌شود.) جای سیم‌های L,K را عوض کنید.
جریان اندازه‌گیری شده در ثانویه کمتر از 0.05 آمپر است از ترانس جریان با نسبت کوچکتری استفاده کنید.
ترانس جریان از مدار خارج گردیده است. ترمینال‌های L,K را کنترل کنید در صورت اتصال کوتاه اصلاح گردد.

جریان عبوری از ترانس جریان صفر می‌باشد.

فاز L1 قطع است

 

ورودی ترمینال L1 را کنترل نمایید.
ولتاژ بین فازهای L2 و L3 از 15% از ولتاژ نامی کمتر است. ولتاژ L2 و L3 را کنترل کنید.
ولتاژ بین فازهای L2 و L3 از 10% از ولتاژ نامی بالاتر است. ولتاژ L2 و L3 را کنترل کنید.
مقدار هارمونیک مدار از حد مجاز تجاوز کرده است. بانک خازنی بایستی به سلفی خازنی تبدیل گردد.

در غیر این صورت باید جدول هارمونیکی تنظیم گردد

نصب ترانسفورماتور جریان و تست رگولاتور 

پس از کنترل سیم بندی و محل نصب ترانس جریان می توان پروسه ی راه اندازی را آغاز کرد. هنگام تست رگولاتور به این نکات توجه داشته باشید:

  • ضریب قدرت یا cosφ شبکه باید بین 0/65 الی 1 سلفی باشد.
  • جریان القاء شده در طرف دوم ترانس جریان حداقل 0/6 آمپر باشد.

به منظور راه اندازی رگولاتور جهت کارکرد صحیح دکمه‌‌های man و auto را همزمان فشار دهید. با اینکار علامت CH-1 برای مدت یک ثانیه نمایان شده و پاک می‌گردد. جهت اطمینان از نصب و عملکرد صحیح حتما رگولاتور را در حالت اتوماتیک قرار داده و دکمه‌های stage و cap را همزمان فشار دهید. در این مرحله ممکن است یکی از آلارم‌های زیر نمایش داده شود:

عدد 20 نشان دهنده کم بودن جریان ثانویه ی ترانس CT است. در این رگولاتور CT حداقل باید دارای 0.6 آمپر جریان باشد. با  افزایش جریان مرحله اول را تکرار کنید.
عدد صفر نشان دهنده آن است که آماده سازی رگولاتور صورت گرفته و اتصال آن مطابق با نقشه پشت دستگاه است.
L,K ترانس جریان عوض شده و موقعیت CT در فاز L1 است.
ترانس جریان در فاز L2 است.
L,K ترانس جریان عوض شده و موقعیت CT در فاز L2 است.
ترانس جریان در فاز L3 است.
L,K ترانس جریان عوض شده و موقعیت CT در فاز L3 است.

پس از برطرف نمودن آلارم‌های فوق و برای بازگرداندن رگولاتور به حالت اولیه یا Reset کردن آن باید دو دکمه man/auto و فلش روبه پائین به صورت همزمان فشرده شوند. پس از اینکار می توان مراحل فوق را تکرار کرد.

این مقاله تا چه حد برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد رای: 22

22 پاسخ
  1. محسن
    محسن گفته:

    سلام
    رگلاتور در مدار سه فاز با وارد کردن اتوماتیک خازن کسینوس فی بجای اینکه به سمت ۱ یا خازنی بره مقدار کسینوس فی را کمتر می کنه که باعث میشه همه خازن ها در مدار قرار بگیرند
    لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام وقت بخیر. ممکنه اتصالات سی تی درست نباشه. اینطوری همه ی خازن ها وارد مدار میشن و خارج نمی شن. خازن ها رو کاملا خارج کنید و روی رگولاتور کسینوس فی رو چک کنید. اگر خازنی بود باید سرهای ترانس جریان جابجا شن. البته ممکنه نوع سیم بندی ولتاژ و محل قرارگیری ترانس نیز مشکل داشته باشه.

      پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام. این خطا ممکنه علت های مختلفی داشته باشه. مثلا جریان یا کسینوس فی بسیار پائین باشه. باید از درست بودن رنج ترانس جریان مطمئن بشید. اگر ترانس جریان بسیار بزرگ باشه باید سایز اون رو کاهش بدید. بعد از اطمیمان از بخش اندازه گیری جریان می تونید ضریب توان رو اندازه گیری کنید و مقدار رو چک کنید. البته می تونید از دستگاه های پرتابل استفاده کنید و مقادیر رو با رگولاتور مقایسه کنید.

      پاسخ
  2. فرامرز زرگر
    فرامرز زرگر گفته:

    سلام من ارورcosدارم و جایL:kرو هم جابجا کردم و درست نشد و راهنمایی که برا دوست عزیزمون اقا مهدی که توضیح دادید رو هم انجام دادم ولی این مشکل بیشتر توتایم ۲صبح تا ۵صبح اتفاق میفته حتی رگلاتور رو عوض کردم ترانس جریان رو عوض کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست میشه راهنمابی کنید چکار کنم

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      این خطا ممکنه علت های مختلفی داشته باشه. میزان جریان و میزان حبران سازی بانک خازن باید بررسی بشه. گاهی اوقات جریان بسیار پائین هست یا سایز ترانس جریان درست انتخاب نشده و رگولاتور نمی تونه وضعیت رو به درستی تشخیص بده. از طرفی ممکنه بانک خازن کافی نباشه و با وارد شدن تمام پله های اون بازهم توان راکتیو مورد نیاز باشه.

      پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام. اگر سمت ثانویه ی ترانس جریان برعکس باشه یا بار خازنی باشه علامت منفی نشون داده میشه. باید تنظیمات و اتصالات رو کنترل کنید.

      پاسخ
  3. سعید
    سعید گفته:

    سلام و درود
    در رگلاتور ۶ پله ضرایب را به چه صورت باید تنظیم کنم که خطای SL نداشته باشم ؟
    از خازن ۲۵ تا ۵۰ در مدار دارم و از کوچک به بزرگ بسته شده. ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام وقت بخیر. این خطا مربوط به کم بودن مقدار خازن ها هست. می تونید ضریب توان رو کاهش بدید ولی نباید کمتر از ۰.۹ سلفی باشه

      پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام وقت بخیر. در خطاهای رگولاتور C__O نیست. اگر ممکنه عکس ارسال کنید. در آخر مقاله یک روش برای تست رگولاتور شرح داده شده. اینکار رو انجام بدید و ببیند چه عبارتی روی صفحه نمایش داده میشه. می تونید جریان ثانویه CT که پشت رگولاتور متصل شده رو با یک آمپر متر کلمپی تست کنید. اینجا باید با توجه به ضریب CT و میزان بار، مقداری جریان وجود داشته باشه.

      پاسخ
  4. زضا جلالی
    زضا جلالی گفته:

    سلام وقت بخیر خسته نباشید ما در شرکتمون رگولاتور بانک خازنی pf12 داریم . مشکلی که هست اینه که اتوماتیک خازن هارو وارد مدار نمبکنه چه تنظیماتی باید انجام بدم ممنون

    پاسخ
  5. محمد زارعی
    محمد زارعی گفته:

    با سلام
    برای رگولاتور ۱۲ پله امکان میانگین گیریه مقدار ضریب قدرت (کسینوس فی) در یک بازه زمانی فراهم میباشد یا خیر؟ نحوه میانگین گیری ضریب قدرت به چه صورت میباشد؟
    ممنون

    پاسخ
    • مثلث زرد
      مثلث زرد گفته:

      سلام وقت بخیر. خیر نمی تونیم میانگین یک بازه ی مشخص رو داشته باشیم. برای اینکار باید از پاورآنالایزرها با قابلیت سنجش انرژی اکتیو و راکتیو استفاده کنید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *