تنظیمات ترموستات TC4S آتونیکس

تنظیمات ترموستات TC4S آتونیکس

در مقاله ی قبل با برخی از ترموستات های آتونیکس آشنا شدیم. به صورت کلی ترموستات های سری TC آتونیکس از جمله TC4S مجهز به کنترلر PID هستند. نمونه برداری سریع 100 میلی ثانیه و الگوریتم کنترل PID در این سری از ترموستات ها به کنترل دمای ایده آل کمک می کند. برخی از ویژگی های این کنترلر های دما عبارت اند از:

  • قابلیت انتخاب نوع خروجی رله یا SSR
  • افزایش دید با استفاده از نمایشگر عریض
  • قابلیت نمایش انحراف SV با PV: منظور از SV همان مقدار مطلوب یا Setpoint و منظور از PV همان مقدار دمای واقعی است.

کد ترموستات آتونیکس

به منظور سفارش ترموستات آتونیکس باید کد آن را مشخص کنید. اطلاعات سفارش ترموستات TC4S آتونیکس یا کد آن طبق شکل زیر است. هر بخش از این کد باید با توجه به نیازمندی های تاسیسات انتخاب شود.

اطلاعات سفارش ترموستات TC4S آتونیکس

اتصالات ترموستات TC4S

تصویر زیر اتصالات ترموستات TC4S را نشان می دهد. همانطور که مشاهده می کنید پایانه های 5 و 6 مربوط به تغذیه هستند. این ترموستات می تواند با دو نوع تغذیه ی AC و DC کار کند. بازه ی ولتاژ مناسب در شکل AC از 100 تا 240 ولت و در شکل DC از 24 تا 48 ولت است. خروجی های ترموستات در ترمینال های 1 تا 4 قرار دارند. ترمینال های 1 و 2 مربوط به خروجی SSR و ترمینال های 3 و 4 مربوط به رله است. ترمینال های 7 تا 9 نیز مربوط به دو کنتاکت آلارم هستند. در این دو کنتاکت شماره 8 به صورت مشترک در نظر گرفته شده است. با توجه به نوع سنسور دما نیز می توان از ترمینال های 10 تا 12 استفاده کرد.

اتصالات ترموستات TC4S آتونیکس

ترموستات tc4s آتونیکس در اندازه استاندارد 48 در 48 تولید می شود. هنگام نصب باید به عمق مورد نیاز ترموستات نیز توجه کنید. این ترموستات به عمق 64.5 میلی متر نیاز دارد. تصویر و ابعاد کلی دستگاه با واحد اندازه گیری میلی متر در تصویر زیر آورده شده است.

ابعاد ترموستات TC4S آتونیکس

تنظیم ترموستات TC4S آتونیکس

پنل ترموستات TC4S آتونیکس را در تصویر زیر مشاهده می کنید. قسمت های مختلف روی پنل دستگاه را می توان به 8 بخش تقسیم کرد. تعریف و کاربرد هر یک از این بخش ها در ادامه آورده شده است.

قسمت های مختلف ترموستات TC4S آتونیکس1) نمایشگر قرمز رنگ دمای فعلی یا PV: این بخش دارای دو مد کاری و تنظیمات می باشد. اگر ترموستات TC4S آتونیکس در مد اجرا باشد در این قسمت دمای فعلی یا PV را نمایش خواهد داد. با قرار دادن ترموستات آتونیکس در حالت تنظیم پارامترها در این بخش مقدار تنظیمی یا پارامترها را مشاهده خواهید کرد.
2) نشانگر دمای تنظیمی یا SV: روشن شدن این سیگنال به معنی نمایش مقدار دمای تنظیم شده یا Setpoint است. به عنوان مثال جهت چک کردن یا تغییر دادن دمای تنظیمی SV، یکی از دکمه های روی پنل جلویی را فشار می دهیم. با این کار نشانگر دمای تنظیمی SV روشن شده و مقدار PV چشمک می زند.

3) نشانگر انحراف، نشانگر اتوتیونینگ: این نشانگر مطابق جدول زیر، انحراف دمای PV بر اساس دمای SV را به وسیله ی LED های جهت دار نمایش می دهد.

نمایش انحراف دمای انحراف PV شماره
نشانگر روشن                  ▲ بیش از 2 درجه سانتی گراد 1
نشانگر روشن                  ▅ کمتر از -+2 درجه سانتی گراد 2
نشانگر روشن                  ▼ کمتر از 2- درجه سانتی گراد 3

4) دکمه MODE: از این دکمه در زمان ورود به گروه پارامتر، بازگشت به مد اجرا، جا به جایی پارامتر و ذخیره مقادیر تنظیمات استفاده می شود.
5) دکمه های تنظیم: از این دکمه ها در زمان ورود به مد تغییر مقادیر تنظیمات، جا به جایی رقم و بالا/پایین کردن رقم استفاده می شود.
6) نشانگر واحد دما: این قسمت واحد دمای فعلی را نشان می دهد. در ترموستات TC4S آتونیکس دو واحد درجه سانتی گراد و فارنهایت استفاده شده اند.
7) نشانگر خروجی کنترلی و خروجی آلارم: در ترموستات های آتونیکس از جمله سری TC4S خروجی کنترلی و خروجی آلارم 1 و 2 وجود دارد. با فعال شدن یکی از بخش های خروجی یا آلارم ها این سیگنال روشن خواهد شد.
8) دکمه ی فانکشن: به منظور راه اندازی فانکشن هایی از جمله حالت اجرا، توقف، کنسل کردن، خروجی آلارم و اتوتیونینگ از این دکمه ها استفاده می شود. در نظر داشته باشید برای تغییرات در این بخش ها باید دکمه های بالا و پایین را به مدت 3 ثانیه نگه داریم.

تنظیم دمای Setpoint یا SV

به منظور تنظیم دمای Setpoint یا SV باید مراحل زیر را انجام دهیم. در نظر داشته باشید که ابتدا باید ترموستات را از نظر الکتریکی و مکانیکی نصب کرده باشید. به منظور جلوگیری از هر گونه آسیب حتما از مناسب بودن ولتاژ تغذیه ی متصل شده به دستگاه اطمینان حاصل کنید.
1) در حالت یا مد اجرا یکی از دکمه های بالا، پایین، چپ یا MODE را فشار می دهیم. در تصویر زیر موقعیت این دکمه ها نمایش داده شده است. قابل ذکر است که نمایشگر ترموستات در حالت اجرا، دمای فعلی یا PV را نمایش می دهد.

قسمت های روی ترموستات TC4S آتونیکس

2) در ادامه با استفاده از دکمه های جهت دار مقدار دمای مطلوب یا SV را تنظیم می کنیم.
3) فشردن دکمه ی MODE به معنی ذخیره شدن اطلاعات و پایان تنظیمات است. مراحل 1 تا 4 را در تصویر زیر مشاهده می کنید. به منظور چک کردن مقدار SV مراحل 1، 2 و 4 را انجام می دهیم. به بیان دیگر جهت مشاهده ی مقدار SV می توان در مد اجرا یکی از دکمه های جهت دار یا دکمه ی MODE را فشرد. به این ترتیب مقدار دمای SV در صفحه نمایش نوشته می شود. در ادامه با فشردن دکمه ی MODE به حالت اجرا باز می گردیم. هم چنین جهت تنظیم مقدار SV مراحل 1، 2 و 3 را انجام می دهیم. به این منظور در حالت اجرا دکمه ی MODE یا یکی از دکمه های جهت دار را فشار می دهیم. پس از مشاهده ی دما SV با استفاده از دکمه های جهت دار مقدار ست پوینت را تنظیم می کنیم. در ادامه با فشردن دکمه ی MODE تنظیمات انجام شده ذخیره می شود.

تنظیم ترموستات TC4S آتونیکس

ریست پارامتر

در ترموستات TC4S آتونیکس به منظور ریست کردن تمام پارامتر ها و برگشت به حالت پیش فرض کارخانه از دکمه های جهت دار بالا، پایین و چپ استفاده می شود. این دکمه ها باید به مدت 5 ثانیه فشرده شوند. با این کار ترموستات وارد پارامتر init یا ریست پارامتر خواهد شد. در ادامه با انتخاب گزینه YES تمام تنظیمات ریست می شوند. در صورت نیاز به حفظ تنظیمات قبلی در این مرحله گزینه NO را انتخاب کنید. قابل ذکر است که در حالت قفل بودن تنظیم پارامترها یا هنگام اجرای اتوتیونینگ، گزینه ریست غیر فعال می باشد. در جدول زیر تنظیمات پیش فرض کارخانه برای گروه پارامتر 1 نشان داده شده است. قابل ذکر است که مقدار دمای SV در حالت پیش فرض 0 است.

تنظیمات پیش فرض کارخانه برای گروه پارامتر 1 در ترموستات TC4S اتونیکس

در این جدول مقادیر پیش فرض پارامترهای گروه 2 آورده شده است:

تنظیمات پیش فرض کارخانه برای گروه پارامتر 2 در ترموستات TC4S اتونیکس

تنظیم پارامتر های ترموستات TC4S آتونیکس

کنترلر های دما سری TC آتونیکس دارای دو گروه پارامتر 1 و 2 هستند. هنگام کار ترموستات TC4S آتونیکس می توان از سه روش زیر برای تنظیمات استفاده کرد:
1) فشردن دکمه MODE به مدت 4 ثانیه و ورود به گروه پارامتر 2
2) فشردن دکمه ی MODE به مدت 2 ثانیه و ورود به گروه پارامتر 1
3) فشردن یکی از دکمه های بالا، پایین، چپ یا MODE و ورود به قسمت تنظیم مقدار SV: به منظور بازگشت از تنظیم SV به حالت اجرا باید دکمه ی MODE را یک بار فشار دهیم.

تنظیم پارامتر ترموستات TC4S آتونیکس

هنگام تنظیم پارامتر ها به ارتباط میان برخی از آن ها توجه کنید. در تصویر زیر نحوه ورود به تنظیمات مختلف ترموستات آتونیکس نمایش داده شده است. همانطور که مشاهده می کنید تنظیم SV بسیار ساده بوده و با فشردن یکی از دکمه ها فعال می شود. در طرف مقابل برای تنظیم پارامترهای گروه 1 و 2 باید فقط از دکمه ی Mode با زمان دو و چهار ثانیه استفاده شود.

تنظیم ترموستات TC4S آتونیکس

پارامتر های موجود در گروه 1 در تصویر زیر آورده شده است.

گروه پارامتر 1 در ترموستات TC4S آتونیکس

پارامترهای موجود در گروه 2 نیز به این شرح هستند:

گروه پارامتر 2 در ترموستات TC4S آتونیکس

قسمت مشخص شده با “*”در تصویر بالا برای ترموستات آتونیکس مدل های جریان متناوب/مستقیم یا همان TC4- -2R نشان داده نمی شود. پارامتر های داخل خط چین ممکن است به دلیل وابستگی به دیگر پارامترها نمایش داده نشوند. هنگام تنظیم پارامتر ها اگر تا 30 ثانیه دکمه ای فشرده نشود، کنترلر به صورت اتوماتیک به حالت اجرا باز می گردد. در این حالت مقدار پارامتر های تنظیم شده ذخیره نخواهند شد.

تنظیمات گروه پارامتر 1

به منظور ورود به گروه پارامتر 1 باید در حالت اجرا به مدت 2 ثانیه دکمه ی MODE را فشار دهیم. در تصویر زیر مراحل تنظیمات این گروه پارامتر نمایش داده شده است. قسمت های مشخص شده با علامت * در این تصویر شامل نکات زیر هستند:
*1) این قسمت به معنی فشردن یکی از دکمه های جهت دار است. از این دکمه ها جهت تنظیم مقادیر یا تغییر آیتم ها استفاده می شود.
*2) نمایش بخش 2 از تصویر زیر وابسته به پارامتر نوع کنترل [C-Md] از گروه پارامتر 2 است. در صورتی که این پارامتر روی PID تنظیم شده باشد آیتم های داخل کادر نمایش داده می شوند.

هنگام تنظیم گروه پارامتر 1 به نکات زیر توجه کنید:
• پس از تنظیم هر پارامتر و فشردن دکمه ی MODE ترموستات به صورت اتوماتیک وارد پارامتر بعدی خواهد شد.
• در هر پارامتر جهت بازگشت به مد اجرا باید دکمه MODE را به مدت 3 ثانیه نگه داریم.
• پارامتر های داخل خط چین ممکن است با توجه به تنظیمات دیگر پارامتر ها نمایش داده نشوند.

تنظیمات ترموستات TC4S آتونیکس قسمت گروه پارامتر 1

برخی از پارامتر های مهم در گروه 2 عبارت اند از:

1) اتوتیونینگ [AT]:
تنظیم پارامتر AT روی حالت ON باعث چشمک زدن نشانگر واحد دما روی صفحه نمایش کنترلر می شود. عمل چشمک زدن طی فرآیند اتوتیونینگ ادامه داشته و پس از اتمام آن به حالت عادی باز می گردد. پس از اتمام اتوتیونینگ پارامتر AT به صورت اتوماتیک OFF خواهد شد. هنگام استفاده از اتوتیونینگ به نکات زیر توجه کنید:
• جهت متوقف کردن اتوتیونینگ باید پارامتر AT را روی OFF تنظیم کنیم.
• تغییر مقدار SV در مد اتوتیونینگ موجب توقف فرآیند اتوتیونینگ می شود.
• اگر متد کنترل [c-md] به صورت ON/OFF تنظیم شده باشد، پارامتر های PID نمایش داده نمی شوند.
• در صورت رخ دادن خطای [OPEN] در طول مدت اتوتیونینگ باید عملیات را متوقف کنیم. به بیان دیگر در صورت وقوع خطای [OPEN] عملیات اتوتیونینگ کاربردی ندارد.

2) پارامتر های P، I و D: این پارامتر ها به ترتیب مشخص کننده ی باند تناسبی، زمان انتگرال گیری و زمان مشتق گیری در حالت کنترلی PID هستند. در مقاله های بعدی توضیحات بیشتری در این زمینه حضورتان ارائه خواهد شد.

3) ریست دستی [rEST]:
هنگام استفاده از حالت کنترل تناسبی و تناسبی/مشتق گیر میان دمای SV و PV مقداری اختلاف وجود دارد. این اختلاف دما آفست نامیده میشود. به منظور تصحیح و تنظیم آفست از فانکشن ریست دستی یا [rest] استفاده می کنیم. هنگامی که دمای تنظیمی SV و دمای فعلی PV برابر باشند مقدار ریست 50% است. پس از پایدار شدن کنترل و کمتر بودن دمای PV از دمای SV مقدار ریست بیشتر از 50% خواهد شد. در صورت بیشتر شدن دمای PV از دمای SV مقدار ریست کمتر از 50% خواهد بود.

4) هیسترزیس [HYS]:
در مد کنترلی ON/OFF می توان از پارامتر هیسترزیس استفاده کرد. این قابلیت یک وقفه میان قطع و وصل شدن خروجی کنترلی ایجاد می کند. در تصویر زیر نحوه عملکرد این پارامتر رسم شده است. اگر مقدار هیسترزیس خیلی کوچک باشد ممکن است موجب نوسان خروجی شود. به صورت کلی در مد On/Off حتی با رسیدن PV به وضعیت پایدار، نوسان خروجی یا قطع و وصل های مکرر وجود دارد. این امر به موارد مختلفی از جمله مشخصه پاسخ بار، محل قرار گرفتن سنسور و غیره بستگی دارد. جهت کاهش نوسان باید هنگام طراحی پروسه کنترل دما به نکات زیر توجه کنیم:
• محل قرار گرفتن سنسور
• پاسخ سنسور
• مشخصه دمایی
• ظرفیت هیتر
• هیسترزیس مناسب

پارامتر هیسترزیس در ترموستات TC4S آتونیکس

جهت مطالعه ده ها مقاله ی تخصصی دیگر، بخش مقالات آموزش مدار فرمان را مشاهده کنید.

تنظیمات گروه پارامتر 2

به منظور ورود به تنظیمات گروه پارامتر 2 باید در حالت اجرا دکمه ی MODE را به مدت 4 ثانیه فشار دهیم. در تصویر زیر مراحل تنظیمات این سری پارامتر ها نمایش داده شده است. قسمت های مشخص شده با علامت *1 به معنی فشردن یکی از دکمه های جهت دار به منظور تنظیم یا تغییر مقادیر است. هنگام تنظیم گروه پارامتر 2 به نکات زیر توجه کنید:
• پس از تنظیم هر پارامتر و فشردن دکمه ی MODE، مقدار تنظیم شده 2 بار چشمک زده و دستگاه به صورت اتوماتیک وارد پارامتر بعدی خواهد شد.
• در هر پارمتر جهت بازگشت به حالت کاری باید دکمه MODE را به مدت 3 ثانیه نگه داریم.
• پارامتر های داخل خط چین ممکن است با توجه به تنظیمات دیگر پارامتر ها نمایش داده نشوند.

تنظیمات ترموستات سری TC4S آتونیکس قسمت گروه پارامتر 2

برخی از پارامتر های مهم در گروه 2 عبارت اند از:

1) انتخاب نوع ورودی [In-t]:

در ورودی ترموستات های سری TC آتونیکس می توان از سنسور های دمای متفاوتی استفاده کرد. انواع این سنسور ها و رنج دمایی آن ها در جدول زیر آورده شده است. به عنوان مثال انتخاب عبارت LIC در هنگام تنظیم پارامتر [In-t] به معنی اتصال سنسور ترموکوپل تایپ L(IC) به ورودی سنسور ترموستات است.

انواع سنسور ورودی در ترموستات TC4S آتونیکس

در مقاله ی محاسبات ترموکوپل به بررسی نحوه ی اندازه گیری دما با استفاده از جدول ترموکوپل پرداخته ایم. هم چنین به منظور آشنایی با تعریف ترموکوپل و انواع آن لطفا مقاله ی ترموکوپل چیست را مطالعه کنید. جهت آشنایی با سنسور RTD نیز لطفا مقالات سنسور RTD چیست و فرمول محاسبه ی RTD را مطالعه کنید.

2) انتخاب واحد دما [Unit]:
از این پارامتر جهت انتخاب واحد دما استفاده می شود. قابل ذکر است که هنگام تبدیل واحد دما، نمایشگر ترموستات روشن باقی می ماند.

3) تصحیح ورودی [In-b]:
به منظور تصحیح خطاهای خارجی از این پارامتر استفاده می شود. این خطاها ممکن است به وسیله ی سنسور ورودی دما ایجاد شوند. به عنوان مثال فرض کنید دمای واقعی 80 درجه سانتی گراد بوده و ترموستات 78 درجه را نشان می دهد. در این حالت باید مقدار پارامتر اصلاح ورودی یا [in-b] را روی 002 تنظیم  کنیم. پس از تنظیمات صحیح مقدار 80 درجه ساتی گراد در کنترلر نمایش داده می شود. هنگام اصلاح ورودی اگر مقدار دمای فعلی PV از رنج دمایی سنسور بیشتر باشد، نمایشگر عبارت HHHH یا LLLL را نشان می دهد.

4) حد بالا/پایین دمای تنظیمی SV [H-SU/L-SU] :
با استفاده از این پارامتر امکان تنظیم حد بالا و پایین برای دمای SV وجود دارد. بدیهی است که حد بالای SV یا [H-SU] نمی تواند از حد پایین یا [L-SU] کوچکتر باشد. مقدار SV باید بین حد بالا و حد پایین تنظیم شود.

5) فانکشن گرما/سرما یا انتخاب عملکرد خروجی کنترلی [o-ft]:
به صورت کلی دو راه جهت کنترل دما وجود دارد. روش اول تابع حرارت یا [HEAT] است. در این حالت با کاهش دمای PV یک هیتر روشن خواهد شد. مد کنترلی Heat از کاهش دما جلو گیری می کند. روش دیگر استفاده از کولر هنگام بالا رفتن دمای PV است. این روش با استفاده از تابع سرما یا [COOL] انجام می شود. با توجه به نکات ذکر شده این توابع در تضاد یا مقابل یکدیگر هستند. تابع سرما یا گرما باید متناسب با کاربرد و به صورت صحیح انتخاب شود. استفاده از فانکشن مخالف ممکن است موجب آتش سوزی شود.

6)  انتخاب نوع یا روش کنترلی [c-nd]:
در این قسمت متناسب با نیاز تاسیسات می توان یکی از روش های کنترلی ON/OFF یا PID را انتخاب کرد. در صورت انتخاب مد On/Off پارامتر هیترزیس یا [HYS] نمایش داده می شود. در صورت انتخاب مد کنترل PID پارامتر های باند تناسبی [P]، زمان انتگرال گیری [I] و زمان مشتق گیری [t] در گروه پارامتر 1 نمایش داده می شوند.

7) انتخاب تیپ خروجی کنترلی [oUt]:

در این سری از ترموستات های آتونیکس دو نوع خروجی کنترلی رله و SSR وجود دارد. انتخاب خروجی SSR در این پارامتر موجب نمایش پارامتر SSr.n یا همان فانکشن SSRP می شود. در قسمت بعدی این فانکشن را بررسی خواهیم کرد.

8)  حالت عملکرد آلارم یا [AL-1/AL-2]:

در ترموستات های سری TC آتونیکس دو خروجی آلارم تحت عنوان AL1 و AL2 وجود دارد. هر یک از این آلارم ها به صورت تکی و جداگانه عمل می کنند. در قسمت تنظیم پارامترهای [AL-1] و [AL-2] دو قسمت Alarm operation یا عملکرد آلارم و  Alarm option یا گزینه آلارم قابل تنظیم است. در تصویر زیر دو پارامتر ذکر شده نمایش داده شده اند. به عبارت دیگر پس از انتخاب پارامتر [AL-1] یا [AL-2] باید به تنظیم دو قسمت Alarm operation و Alarm option بپردازیم. به منظور جابه‌جایی میان این دو گزینه از دکمه جهت دار چپ استفاده می کنیم.

گزینه عملکرد آلارم در ترموستات آتونیکس سریTC

در قسمت Alarm Operation حالت های متفاوتی از جمله An0، An1 تا SbA، LbA ،An6 قابل انتخاب هستند. هم چنین در قسمت Alarm option حالت های متفاوتی از جمله A، b، d، E و F قابل انتخاب هستند. جهت بررسی ویژگی های هر یک از این حالت ها به کاتالوگ ترموستات مراجعه فرمایید.

فانکشن خروجی SSR یا فانکشن SSRP

فانکشن SSRP با استفاده از خروجی SSR را می توان در یکی از حالت های کنترل استاندارد ON/OFF، کنترل سیکل و کنترل فاز تنظیم کرد. در تصویر زیر موقعیت این 3 گزینه در گروه پارامتر 2 را با کادر قرمز رنگ نمایش داده شده است. حالت کنترل استاندارد ON/OFF با عبارت [Stnd]، حالت کنترل سیکل با عبارت[CYCL] و حالت کنترل فاز با عبارت [PHAS] نمایش داده شده است.

تنظیم ترموستات TC4S اتونیکس قسمت SSRP

هنگام انتخاب حالت کنترل سیکل یا کنترل فاز باید منبع تغذیه ی بار و کنترلر دما یکسان باشند. تصویر زیر مثالی از اتصال خروجی کنترلر به ماژول SSR را نشان می دهد.

نحوه اتصال ماژول SSR به ترموستات TC4S اتونیکس

عملکرد هر سه حالت کنترل ON/OFF، کنترل سیکل و کنترل فاز طبق تصویر زیر هستند:
1) حالت کنترل استاندارد ON/OFF یا [Stnd]: این حالت مانند عملکرد یک سوئیچ به صورت دیجیتال است. در بازه ی ON کل شکل موج هدایت شده و در حالت OFF تمام آن قطع خواهد شد.

1) حالت کنترل استاندارد ON/OFF در ترموستات TC4S آتونیکس

2) حالت کنترل سیکل یا [CYCL]: در این حالت تعدادی از سیکل ها هدایت شده و تعدادی از آن ها بلوک می شوند. مقدار هدایت و عدم هدایت به تنظیمات و مقدار دما بستگی دارد.

حالت کنترل سیکل در ترموستات TC4S آتونیکس

3) حالت کنترل فاز یا [PHAS]: همانطور که مشاهده می کنید در کنترل فاز امکان برش شکل موج وجود دارد. این پروسه دقیقا مانند رفتار دیمر در کنترل ولتاژ است.

حالت کنترل فاز در ترموستات TC4S آتونیکس

اتصالات خروجی ترموستات سری TC آتونیکس

همانطور که اشاره شد در این ترموستات ها دو نوع خروجی رله و SSR قابل انتخاب است. در تصویر زیر کاربرد خروجی رله ایی را مشاهده می کنید. هنگام سیم بندی و اتصال کنترل کننده ی دما به بار، فاصله ی A را تا حد امکان بلند در نظر بگیرید. در صورت کوتاه شدن سیم A به منظور محافظت از electromotive force خازن  Mylar 104 را به دو طرف مگنت MC یا Magnet coil متصل کنید.

اتصالات خروجی رله در ترموستات آتونیکس سری TC

در تصویر زیر کاربرد متد خروجی SSR drive را مشاهده می کنید. SSR باید متناسب با ظرفیت بار انتخاب شود. در غیر این صورت امکان اتصال کوتاه و آتش سوزی وجود دارد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در زیمنه این ترموستات به کاتالوگ آن مراجعه فرمایید.

اتصالات و کاربرد متد خروجی SSR در ترموستات

به منظور بررسی ماهیت و عملکرد ترموستات ها مقاله ترموستات چیست را مطالعه فرمایید. هم چنین در مقاله ی ترموستات دیجیتال به بررسی مشخصات و عملکرد کنترلر های دمای دیجیتال پرداخته ایم. در مقاله کنترلر رطوبت به بررسی عملکرد رطوبت سنج و کنترل کننده رطوبت پرداخته ایم.

این مقاله تا چه حد برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 3.8 / 5. تعداد رای: 21

8 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *